Зөвлөгөө

Дэлхийд алдартай Хятадын хоол судлаачийн эрүүл мэндийг сэргээх жор!

Хятадын алдарт хоол судлаач Чен Ли энэхүү жорыг бүтээхдээ орц найрлага нь маш энгийн бөгөөд хүртээмжтэй байх ёстойг үндэслэсэн бөгөөд ингэснээр хүн бүр энэ эмийг хийж чадна.

Манжин, лууван, алим нь шаардлагатай бүх элементүүдийг агуулдаг бөгөөд хямд байдаг тул жор нь үнэхээр хялбар юм.
1 манжин, 2 лууван, 1 алим ав. Тэднээс шүүсийг шахаж эсвэл холигчид хийж, смүүти хийж ууж болно.

Нэг цаг орчим байлгана, учир нь эдгээр бүтээгдэхүүн нь бүх чухал нэгдлүүдийг гаргахад хэсэг хугацаа шаардагддаг.

Энэ ундаа яагаад ашигтай вэ?
Энэхүү эм нь элэг, бөөрийг х о р г ү й ж ү ү л э х, сарын тэмдгийн ө в д ө л т и й г намдаах, дархлааг бэхжүүлэх, арьсыг залуужуулах, бамбай булчирхайг эдгээх, ө в д ө х ө д тусалдаг.

Анхааруулга: Энэ ундааг чихрийн шижин, с у у л г а л т, ш э э с н и й чулуу, ходоодны өвчтэй хүмүүст хэрэглэхийг зөвлөдөггүй.

Манжингийн ашиг тус

Хүрэн манжинд агуулагддаг Б е т а ц ь я н и н хэмээх б о д и с нь биеэс х о р т б о д и с ы г гадагшлуулж, хорт хавдраас сэргийлдэг! Цөсний хүүдийн өвчнийг анагааж, х о л е с т е р и н ы хэмжээг бууруулж, тулай өвчнийг анагаана.

Хүрэн манжин нь B1, B2, B2, C зэрэг витаминууд болон фолийн х ү ч и л э э р баялаг тул биед нэн тустай.
Булчингийн эдийг хөгжүүлэх, хадгалахад шаардлагатай амин хүчлийг агуулдаг.
Энэ нь бамбай булчирхайд сайн нөлөө үзүүлдэг и о д ы г агуулдаг.
Үүнээс гадна хүрэн манжингийн шүүс нь цусны даралтыг бууруулж, зүрхний шигдээс, зүрхний өвчнөөс сэргийлдэг.

Луувангийн ашиг тус

Лууван нь нүдний харааг сайжруулж, хэрэглэхэд байгалийн гаралтай витамин А болж хувирдаг б е т а к а р о т и н а а р баялаг юм.
Нүдний торлог бүрхэвчид витамин А нь р о д о п с и н болж хувирдаг бөгөөд энэ нь харанхуйд илүү сайн харагдахад тусалдаг харааны п и г м е н т юм . Судалгаанаас харахад луувангийн найрлага дахь байгалийн п е с т и ц и д болох ф а л к а р и н о л агуулагддаг тул уушги, хөх, бүдүүн гэдэсний х о р т хавдар тусах эрсдлийг гуравны нэгээр бууруулдаг.

Лууван муу холестерины төвшинг бууруулдаг. Эдгээр нь арьсны эсийг хамгаалж, чөлөөт радикалуудтай тэмцдэг а н т и о к с и д а н т а а р баялаг. Лууван нь элгийг хоргүйжүүлэх, б а т г а арилгах, шингэн алдалтаас урьдчилан сэргийлэхэд тусалдаг.

Алимны ашиг тус

Хятадын анагаах ухаанд алим нь зүрхийг бэхжүүлж, цангааг тайлахад тусалдаг гэж үздэг. Алимны цуу нь бөөрний чулуу үүсэхээс сэргийлж чадна. Судалгаанаас үзэхэд алимыг өдөр бүр хэрэглэх нь арьсны өвчний хөгжлийг бууруулдаг.

Бразилд хийсэн судалгаагаар хоолны өмнө нэг алим идвэл эмэгтэйчүүд алим иддэггүй эмэгтэйчүүдээс 33 хувиар илүү жин хасдаг байжээ.

Алим нь зөвхөн 50-80 калор илчлэг өгөх бөгөөд ө ө х т о с, н а т р и агуулаагүй болно. Эдгээр жимс нь витамин С, А, ф л а в о н о и д ы н баялаг эх үүсвэр юм. Алим нь к а л и й н маш сайн эх үүсвэр бөгөөд зүрхний эрүүл мэндэд тустай.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 118

Leave A Reply

Your email address will not be published.