Entertainment

Энэ үр тариа нь эмэгтэй хүний ​​биед гайхалтай зүйл хийдэг. Коллагены хамгийн баялаг эх үүсвэр юм!

Эртний Оросын хаант засгийн үеэс хөц будааг сувдан арвай гэж нэрлэдэг байж. Сувдан тусгал бүхий үр тариа нь голын сувдтай төстэй тул ийм нэрийг авсан.

Эрт дээр үед хөц будаа нь зөвхөн өндөр албан тушаалтнууд л авч чаддаг амттан гэж тооцогддог байсан нь сонирхолтой юм. Сүүтэй тусгай жороор чанаж болгосон хөц будаа нь I Петрийн дуртай хоолны нэг байв.

Сувдан арвайн ашигтай шинж чанарууд

Чанасан хөц будааг гоо сайхны будаа гэж нэрлэдэг, учир нь зөвхөн энэ үр тариа нь к о л л а г е н ы нийлэгжилтэд идэвхтэй оролцдог амин х ү ч и л болох асар их хэмжээний л и з и н агуулдаг. Тэр бол арьсны уян хатан чанарыг хадгалж, үрчлээс үүсэхээс сэргийлдэг. Бүх эмэгтэйчүүдийн хоолны дэглэмдээ уг арвайн будаа яаралтай оруулах бас нэг шалтгаан бол их хэмжээний В, А, РР, Е витамин юм.

Хөц будаа тогтмол хэрэглэх нь арьсны гоо сайхныг хадгалахаас гадна жингээ хасахад тусалдаг!

Илчлэг багатай бүтээгдэхүүн нь гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөнийг хэвийн болгоход шаардлагатай ислэгээр баялаг бөгөөд уураг агуулдаг.

Найрлага:

  • 1 аяга хөц будаа;
  • 1 л ус;
  • 2 л сүү;

Хоол хийх:

  1. 1 аяга хөц будааг усаар дүүргэж шөнийн турш үлдээгээрэй.
  2. Хөц будааг зайлж, бага зэрэг халаасан сүүнд хийнэ.
  3. Сүүг буцлаад ирмэгц савыг таглаад, бага гал дээр, усан ваннд 3 цагийн турш буцалгана.
  4. Энэ хугацаанд будаа нь тааламжтай шаргал өнгөтэй, сүүний амтыг шингээж авах болно. Хоол хийх хугацаан урт байгаад бүү зовоорой. Таны оролцоо зөвхөн эхний шатанд л хэрэг болно, дараа нь будаа бараг өөрөө чанаж болно.

Магадгүй та сувдан арвай бэлтгэх өөрийн гарын жортой байх. Сэтгэгдэл хэсэгт өөрийн туршлагаа хуваалцана уу!

Show More

Төстэй мэдээ

Хариулт үлдээх

Таны и-мэйл хаягийг нийтлэхгүй.

Back to top button
facebook
Don`t copy text!
Close
Close
Share via
Copy link
Powered by Social Snap