Зөвлөгөө

Ой тогтоолт, сонсгол, харааг сэргээх, эрүүл мэндийн олон асуудлаас ангижрах хялбар арга!

Тунхууны ургамал бол илүү их тэжээллэг чанартай хүнсний ногоо юм. Дэлхийн ихэнх оронд тоо томшгүй олон шинж чанар, хүний биед ашиг тустай тул маш сайнаар үнэлэгддэг. Тунхууны ургамал нь витамин С, кальци, уургаар баялаг тул зөвхөн өвчин эмгэг, хорт хавдар зэрэг олон өвчинтэй тэмцдэг. Энэ нийтлэлд бид эдгээр бүх ашиг тусыг эрүүл мэнддээ хэрхэн ашиглах талаар танд хэлэх болно. Үүнээс гадна тунхуу нь эслэгээр баялаг тул хоолны шингэцийг сайжруулж, хоол боловсруулах тогтолцоог эрүүлжүүлж, биеэс хорт бодисыг гадагшлуулдаг. Гол давуу талуудын нэг нь санах ой, хараа, сонсголыг сайжруулах явдал юм. Ой санамжаа сайжруулахын тулд та энэ жорыг туршиж үзэх хэрэгтэй!

Тунхууны хольцыг хэрхэн бэлтгэх вэ!

Танд дараах зүйлс хэрэгтэй болно:

  • Тунхуу (125 грамм);
  • Нимбэг (4 ширхэг);
  • Зөгийн бал (2 халбага);
  • Цагаан гаа (2 см);
  • Шанцай нунтаг (2 хоолны халбага);

Бэлтгэх ба хэрэглэх:

Эхлэхийн тулд бид цагаан гаа, тунхууны сайн угааж, дараа нь тэдгээрийг хальсалж, жижиг хэсгүүдэд хуваана. Одоо хутгагч ашиглан нимбэгний шүүстэй хамт нунтаглаж, дараа нь зөгийн бал, шанцай нэмээд дахин холино.

Үүний дараа хольцыг шилэн саванд хийж, таглаад хөргөгчинд хийнэ. Энэхүү сироп нь өөх тосыг шатаах, санах ой, хараа, сонсголыг сайжруулахад маш үр дүнтэй байдаг. Шаардлагатай бол өдөрт 1 халбага ууна.

Хэрэглэхийн өмнө эмчээс зөвлөгөө аваарай!

What's your reaction?

Related Posts

1 of 117

Leave A Reply

Your email address will not be published.