Энэ нийтлэлд бид сармисыг зүрх судасыг хүчирхэгжүүлж, амтанд нь хямрахгүйгээр хэрхэн хэрэглэх талаар хэрэгтэй зөвлөгөөг цуглуулсан. Сармис ямар ашигтай болохыг та мэдэх үү? Сармис нь зүрх судасны өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх фермент, нэгдлүүдийг агуулдаг. Мөн хорт хавдраас урьдчилан сэргийлэх, дархлааг бэхжүүлэх, ясны эрүүл мэндийг сайжруулахад маш сайн.
Сармис идэхэд таны мэддэгүй нэг зүйлийг хэлэхэд сармисыг халаасны дараа зүрх судасны өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх ач тустай, бүрэн хүчтэй нэгдлүүдийг үйлдвэрлэхэд шаардлагатай фермент үйлдвэрлэх чадвараа алддаг явдал юм. Өөрөөр хэлбэл, сармис халуун хайруулын тавган дээр ормогцоо шинж чанараа алддаг.
Сармисын зүрхний эрүүл мэндэд үзүүлэх ашиг тусыг олж авахын тулд эхлээд түүхий сармисаа сайтар жижиглэх хэрэгтэй. “1 Million Health Tips” вэб сайт нь жижиглэсэн эсвэл жижиглэсэн сармисыг 5-10 минутын хэрэглэх нь бидэнд шаардлагатай ферментийг өгдөг гэсэн байна. Дараа нь та түүхийгээр нь идэх хэрэгтэй. Та амтанд нь санаа зовж байвал салат, соус гэх мэт аль ч аяганд сармис нэмээд үзээрэй. Зарим хүмүүс жижиглэсэн сармисыг зөгийн балтай хамт иддэг – Энэ нь бас сайн, эрүүл арга юм. Гол нь сармисыг болгож хэрэглэвэл ашиг тусаа алдана гэдгийг та ойлогсон байх.