Зөвлөгөө

Төрөл бүрийн ханиалга дарах 14 үр дүнтэй арга! Хүн бүр мэдэж байхад илүүдэхгүй шүү

1. Улаан луувангаа жижиг шоо болгон хэрчиж, шарах шүгээний саванд хийж, элсэн чихэр цацна. Зууханд 2 цагийн турш жигнэх хэрэгтэй. Үүний шүүсийг нь шахаж аваад 2 халбагаар өдөрт 3-4 удаа хоолны өмнө, орой унтахын өмнө ууна.

2. Чанасан, шарсан лийр нь хүчтэй ханиалгах, амьсгал боогдох үед маш сайн эм юм. 1 аяга жижиглэсэн лийрийг 500 мл усанд хийнэ, 20 минутын турш буцалгана. Галаас аваад тагдлаад 4 цаг орхи. Хоол идэхээс 30 минутын өмнө 100 мл-ээр өдөрт 4 удаа ууна.

3. Цэр ховхлох аргыг хөнгөвчлөхийн тулд нэг аяга аньсны шүүсэнд нэг халбага зөгийн бал нэмж өдрийн турш хэд хэдэн удаа ууна

4. Хуучин ханиалгыг эмчлэхийн тулд компресс хэрэглэнэ. 1 халбага гурил, 1 халбага хуурай гич, 1 халбага наранцэцгийн тос, 1 халбага зөгийн бал ба 1 халбага архи хэрэгтэй. Бүгдийг нь нэг аяганд хийж ууранд халаан, сайтар хутгана. Үүссэн зуурмагийг самбай боолт дээр түрхэж, цээжиндээ тавина. Гадуур нь хүнсний хальсаар ороож, дулаан ороолтоор боож өгнө. Компрессийг хөрөх хүртэл барина.

5. 2 ширхэг гүйцэт боловсорсон гадилыг нунтаглаж, 200 мл халуун усанд хийж, 10 минут буцалгана. Шүүж аваад зөгийн бал нэмнэ. Халуунаар нь ууна.

6. 100 мл шинэхэн луувангийн шүүсийг 100 мл сүү, нэг халбага зөгийн балтай холино. Өдөрт 6 удаа 1 халбагаар ууна.

7. 1 халбага алимны цуу, 1 халбага оливын тос ба 1 халбага гавар. Үүнийг самбай даавуунд шингээж цээжиндээ тавина.

8. 10 ширхэг хасарваань жимсийг 500 мл усанд хийж, 30 минутын турш буцалгаарай. Хуурай ханиалгахад шүүсийг нь халуунаар ууна. 200 мл сүүнд 6-7 ширхэг хасарваань чанах болно.

9. Унтахынхаа өмнө сүүнд 20-30гр үзэм нэмээд хөөрүүл. Үүнийг халуунаар нь уугаад унтаарай. Энэ хэрэгсэл нь хүчтэй ханиалгахад тусалдаг.

10. Энэ хольц нь хүүхдийн ханиалгыг намдаана. Ойролцоогоор ижил жинтэй 1 алим, 1 сонгино, 1 лууванг нилээд үрж жижиглэнэ. 2 халбага зөгийн бал нэмж сайн холино. Хүүхдүүдэд бүлээсгээд 1 халбагаар өдөрт 4-5 удаа өгнө.

11. 2 халбага үрж жижиглэсэн алим, 2 халбага зөгийн бал ба 1 халбага үрж жижиглэсэн сонгино холино. 1 халбагыг халуунаар өдөрт 4-7 удаа хэрэглэнэ.

12. 300 гр цөцгийн тос, 300 гр зөгийн бал, 200 гр элсэн чихэр, 100 гр байгалийн какао цөцгийн тос эсвэл нунтаг какао холино. Ууранд халааж, хутгана, гэхдээ буцалах хэрэггүй. Масс нэгэн төрлийн болсны дараа дулаанаас салгана. 1 халбага хольцыг 200 мл халуун сүүнд шингэлнэ. Өдөрт 3-4 удаа болон орой унтахын өмнө халуунаар ууна.

13. Энэхүү жор нь ханиалгыг зөөлрүүлж, цэр ялгаруулахад тусална. 2 халбага зөгийн бал, 2 халбага архи (эсвэл архи), 1 ширхэг түүхий өндөгний шар нэмнэ. Өдөрт 3 удаа хоолны өмнө 1 халбага хэрэглэнэ.

14. Ханиалгахад зориулсан галын сүү. 10 сонгино шоо дөрвөлжин хэрчиж, 1 толгой сармисыг цавчих. 500 мл сүүнд хийнэ, зөөлрүүлэх хүртэл хооллоорой. Холимог дээр гаа, линден зөгийн бал нэмнэ. 1 цаг шаардах, омог. Ундаа, 1 tbsp. л. өдөрт хэд хэдэн удаа.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://slotbet.online/